inContext

AAEAAQAAAAAAAAPiAAAAJGIxMWU4OWUwLWI4YmUtNGUzZC1hZGI0LWQxYjA1Mzk0N2NmYQ

Sedan augusti 2014 har jag varit anställd på inContext. Som konsult jag har arbetat i mycket intressanta projekt inom fordonsindustrin. Jag har länge drömt om att göra en sådan här resa, och tack vare att inContext värderar sina anställdas passioner och drivkrafter fick jag tjänstledigt. Ser fram emot nya intressanta uppdrag i September!

 

“Sedan inContext grundades 2006 har vi fokuserat på att erbjuda kvalitativa och dedikerade konsulttjänster inom kablage- och mekanikkonstruktion. Vi arbetar med stora, välkända kunder inom tillverknings- och fordonsindustrin.

Det som verkligen skiljer oss från andra konsultbolag är att vi fokuserar till stor del på vidareutveckling, social gemenskap och passionerade medarbetare. Vi tror nämligen stenhårt på att om du som anställd får kombinera din roll med din passion så blir resultatet nöjda medarbetare och nöjda kunder. Inför varje ny anställning frågar vi alltid i ett tidigt skede vad den nya medarbetarens passion är i livet och redan där och då försöker vi se hur vi kan kanalisera den passionen och matcha med en kunds uppdrag – det i sin tur utgör grunden för ett lyckat uppdrag hos kund (både för kunden och konsulten).

Genom att våra anställda får chansen att få fokusera på det de tycker är roligt och det de känner en passion inför, kan vi som företag garantera att våra kunder ser ett positivt resultat i uppdragen som våra konsulter arbetar i, vilket i sin tur för inContext framåt och vidare – tillsammans med våra passionerade och engagerade medarbetare. ”

                        Matti Shvilli, CEO of inContext 

inContext website